Skip to main content

Posts

Featured

Let #ChillChill, Selayang Mall

Assalamualaikum guys..

Well, Selayang Mall ni tempat wajib la kalau sesiapa yang sekolah dekat area Selayang ke, Bukit Idaman ke, Taman Bidara ke and etc. Tempat reunion and bowling la. Bila dah pandai berjalan lepas form 5 ni mostly budak-budak pergi lepak Midvalley ke KLCC ke. Jangan pandang sebelah mata tau budak-budak sekarang. Expert depa lebih arif dari kita yang terkial-kial ni.

Basically Eynara pun gerak mana-mana check Google kot. Alhamdulillah memang sangat membantu. Tapi bila takde internet mati kutu weh. Kalau keluar tu selagi ada smartphone ada internet, no problem la korang nak jalan sorang unless memang jenis ramah tak kira sesiapa tu ha lagi boleh hidup. Kalau stay area Kuala Lumpur ni jangan risau la nak sesat tu. Melalut pulak dah.

Well. First time Eynara try #ChillChill ni masa jumpa kawan kat Nu Sentral tahun lepas tak silap. Lambat betul baru nak cuba, orang lain dah xheran dah pun. Of course dia yang bagi cadangan nak pilih macam mana semua. So, I decided to try …

Latest posts

Review Wassup Youth Hotel, Jalan Penang

Cara buat mashed potato ala KFC (Kentang Putar)

Cara Membuat Kerabu Maggi ala Thai

Cara Beli Ticket Online di TBS

Cara Bayar Yuran Uitm melalui Bank Islam

Kunjungan ke Pameran Artifak Asli Rasulullah S.A.W